KIRKLARELİ / PINARHİSAR - İbrahim Dalkılıç İlkokulu

Nis

Okul müdürümüz Erdem YİĞİT ve Okul Aile Birliği üyelerimizin katkılarıyla öğrencilerimize Spor Malzemeleri dağıtıldı.

Nis

Okulumuzca gerçekleştirdiğimiz İstanbul gezimizde,  öğrencilerimiz Kız Kulesi , Beylerbeyi Sarayı, Hababam Sınıfı Müzesi, Sunay Akın Oyuncak Müzesi ve ViaSea Akvaryum'u yakından görme fırsatı yakaladılar.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı.

Nis

Kütüphane Haftası kapsamında , öğrencilerimiz İlçe Halk Kütüphanemizi ziyaret ettiler.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zafer’inin 109. yıl dönümü öğrencilerimiz tarafından hazırlanan anma programı ile kutlandı.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'yu Anma Günü münasebetiyle hazırlanan program okulumuzda yapıldı.

Mrt

Okulumuzda Atık Piller, Atık Pillerin Toplanması ve Geri Dönüşümü üzerine eğitim verildi.

Mrt

Okulumuzda 1-A sınıfı öğretmenimiz Zeki PEKCAN tarafından hazırlanan program ile  Yeşilay Haftası Kutlandı.

Ock

Okulumuza Sn. Vali Yardımcımız Elif Canan TUNCER ve Sn. İlçe Kaymakamımız Rabia NAÇAR ÇANAKÇIOĞLU ziyaretlerde bulundular.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Ocak Ayı Etkinliği, Dede Korkut Hikayeleri okunarak ve eylem planında yer alan etkinlikler uygulanarak gerçekleştirildi.

Ara

İbrahim Dalkılıç İlkokulu olarak Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi'ne gezi düzenledik.